14:06 Πέμπτη 19/09/2019
      
      
ΘΆΝΑΤΟΣ: Απεβίωσε στην Αθήνα, σε ηλικία 86 χρόνων, ο Διονύσιος Κατσίρος. Ο αείμνηστος συμπατριώτης μας, ήταν σύζυγος της Ζατουνίτισσας...
Πολλοί Ζατουνίτες επιλέγουν το χωριό τους, τον Αύγουστο, για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Φέτος…. αυτοί ήταν...
Στο εκλογικό τμήμα Ζάτουνας οι εγγεγραμμένοι είναι 138.
Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδέσμου Ζατουνιτών, στις 2 Ιουλίου 2019, συζητήθηκαν, μεταξύ των άλλων και τα κάτωθι θέματα.
Το Δ.Σ του Συνδέσμου Ζατουνιτών, με ομόφωνη απόφασή του, κάνει γνωστό στους συμπατριώτες και φίλους των, ότι αδυνατεί να οργανώσει το...
  ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΖΩΉ, ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ 87 ΧΡΌΝΩΝ, Ο Μαρκιώτης Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Σεβαστός και αγαπητός από όλους τους συμπατριώτες του....
Φυσικά για όσους είχαν τριήμερο! Πριν κάποια…χρόνια η ημέρα αυτή ήταν η εορτή του Συνδέσμου Ζατουνιτών, που την εόρταζαν με...

Από την συνεδρίαση, του Συνδέσμου Ζατουνιτών.

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 08:02

syn2

Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδέσμου Ζατουνιτών, στις 2 Ιουλίου 2019, συζητήθηκαν, μεταξύ των άλλων και τα κάτωθι θέματα.

_ Το Δ.Σ, έκανε δεκτή την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Γιάννη Κανελλόπουλου, για έλλειψη χρόνου, για επαγγελματικούς λόγους. Την θέση του κατέλαβε ο επιλαχών Θεόδωρος Μπούτσικας (παλιός πρόεδρος) και ορίστηκε ως νέος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.

_ Να ασχοληθεί ο Σύνδεσμος, με την καθαριότητα στην κεντρική οδό του χωριού και της Παιδικής Χαράς, αφού πρώτα εξασφαλίσει την οικονομική συνδρομή των συμπατριωτών. Ιδιαίτερα από γονείς και παππούδες, όπου τα μικρά τους κάνουν χρήση της Παιδικής Χαράς.

_ Να πραγματοποιήσει και φέτος Μνημόσυνο στην μνήμη όλων των Ευεργετών της Ζάτουνας, την παραμονή της Παναγίας. Ιδιαίτερα των δύο κτητόρων του σχολείου, Αντώνη Αντωνακόπουλου και Γεωργίου Πραπόπουλου, με την συμπλήρωση εκατό (100) χρόνων, από την ημέρα όπου έγιναν τα εγκαίνια του.

_ Να προσφερθεί, με το σχόλασμα της εκκλησίας, το 15Αύγουστο, στο εκκλησίασμα, από τον Σύνδεσμο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κέρασμα.

_ Εκφράστηκε από όλα τα μέλη του Δ.Σ η λύπη, που δεν θα διοργανώσει φέτος πανηγύρι το 15Αύγουστο, για καθαρά οικονομικούς λόγους. Σχετική ανακοίνωση έχει υπάρξει.

_ Να πραγματοποιήσει το Δ.Σ, όπως κάνει χρόνια τώρα, στα μέσα περίπου Αυγούστου, μνημόσυνο στην μνήμη του Λάμπρου Νικητόπουλου, γιού της Κατερίνας Σουλελέ, που έπεσε στο αεροδρόμιο Λευκωσίας το 1974, κατά την τούρκικη εισβολή. Μάλιστα το Δ.Σ τοποθέτησε στο μνημείο πεσόντων της Ζάτουνας, και το όνομα του Λάμπρου Νικητόπουλου.

_ Θα ανακαινιστούν τα υπάρχοντα παγκάκια στο χωριό και θα τοποθετηθούν και νέα.

_ Κλείστηκε ραντεβού με τον νέο Δήμαρχο Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, για να συζητηθούν μαζί με τον νέο Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Κανελλόπουλου, όλα τα χρονίζοντα προβλήματα της Ζάτουνας, ώστε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις. Προεξάρχοντα είναι το πόσιμο νερό, το καμπαναριό του Αγίου Γεωργίου, η πορεία των Κληροδοτημάτων κ.λ.π.

_ Επίσης συζητήθηκε πρόταση, για την εξυγίανση της λειτουργίας του Μουσείου «Μίκη Θεοδωράκη» αφού προηγούμενα γίνει και η άμεση αποκατάσταση στις ζημιές που έχει υποστεί το κτίριο. Παράλληλα ακούστηκαν και προτάσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κτιρίου του σχολείου μας.  

 syn3

syn1

 

Διαβάστηκε 117 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 08:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 »